Vida

Viu tranquil, viu assegurat.

L’assegurança de vida inclou capital en cas de mort per qualsevol causa i cobertura d’incapacitat permanent total per a la professió habitual. També es pot completar amb la cobertura d’una renda mensual per invalidesa permanent absoluta.

Informació Previa

Protecció econòmica

Assegura un capital en cas de defunció i davant malaltia greu o invalidesa.

Avantatges fiscals
 

Els beneficiaris d’una assegurança de vida disposen d’avantatges fiscals que d’altra manera no tindrien

Cobertures

Amb aquesta cobertura, els beneficiaris que estan inclosos dins l’assegurança rebran una indemnització en cas de mort de la persona assegurada. A més, es pot personalitzar l’assegurança amb les diferents ampliacions disponibles per a aquesta garantia:

  • Mort per accident: amb aquesta cobertura opcional, el beneficiari rebrà el doble del capital assegurat si la mort es produeix per motius accidentals.
  • Mort per accident de circulació: si s’inclou aquesta cobertura, el capital assegurat es triplica si la mort es produeix com a conseqüència d’un accident de circulació. 

Aquesta cobertura afegeix a l’assegurança una protecció especial en cas d’invalidesa permanent i absoluta de la persona assegurada, a la qual indemnitza amb el capital que es considera a la pòlissa. La cobertura es pot ampliar amb les opcions següents:

  • Invalidesa permanent i absoluta per accident: si la situació d’invalidesa es dona com a conseqüència d’un accident, el capital que rebrà la persona assegurada serà el doble de la quantitat registrada per a la garantia d’invalidesa.

  • Invalidesa permanent i absoluta per accident de circulació: si la situació d’invalidesa es dona com a conseqüència d’un accident de circulació, aquest capital serà el triple.

Aquesta cobertura posa a la teva disposició un avançament del capital assegurat en el cas de patir alguna malaltia greu, com ara: càncer, infart de miocardi, accidents cerebrovasculars, insuficiència renal, paràlisi, intervenció quirúrgica per afecció de l’artèria coronària i trasplantament d’un òrgan vital.

L’avançament pot ser del 25%, 50% o 75% del capital assegurat per a la cobertura de defunció, fins a un màxim de 150.000 euros. El percentatge es tria quan es produeix la contractació.

Si vols saber més sobres les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Alguna cosa més?

Les assegurances de vida que contractem amb la hipoteca, en la majoria dels casos, només cobreixen el pagament de l’habitatge. D’aquesta manera, si ens passés alguna cosa, l’entitat bancària queda protegida. Però què passa amb la nostra família? Sabem amb seguretat què ens cobreix?

De forma addicional és aconsellable disposar d’una assegurança de vida que permeti a la nostra família mantenir una situació d’estabilitat econòmica, a més de liquidar la hipoteca. Una assegurança senzilla com la nostra és l’opció perfecta per aconseguir-ho.

El nostre patrimoni pot cobrir les necessitats de la nostra família, però ha de cobrir també el diferencial entre les cobertures de la Seguretat Social i el nostre nivell de vida actual.

I què passaria en cas d’invalidesa? Hi hauria un fort increment de les despeses, com els metges o l’assistència domiciliària, que juntament amb la disminució dels ingressos, reduirien de forma notable el nostre patrimoni inicial.

Les administracions públiques atorguen prestacions en cas d’orfandat, viduïtat i incapacitat laboral, però aquestes només són un percentatge de la base reguladora del sou de la persona que falta o està malalta, per la qual cosa hem de cobrir el diferencial entre les cobertures de la Seguretat Social i el nostre nivell de vida actual.

Per saber quin capital necessites, només has de tenir en compte tres senzilles qüestions:

  • Els ingressos mensuals que vols garantir per al teu cònjuge i els teus fills.
  • La durada de la protecció.
  • La situació econòmica actual de la teva família: els estalvis disponibles i les càrregues financeres.

La millor opció és que el mediador d’assegurances realitzi una anàlisi completa. Aquest estudi personalitzat et permetrà saber el capital que cal contractar per cobrir les necessitats econòmiques de la teva família.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?