Ciber Risc

Ciberriscos, l’amenaça universal.

Amb l’ús diari de dispositius connectats a Internet, un negoci s’exposa a potencials riscos que poden arribar a limitar o fins i tot paralitzar la seva activitat professional.

Informació Previa

L’univers online ha inundat les nostres vides de manera imparable i ens ha conduit pràcticament a la interconnexió total.

Els avantatges que ens proporciona són paral·lels a l’enorme risc de ciberatacs i de ciberincidents que suportem. Ja han deixat de ser els riscos del futur per a convertir-se en els riscos del present. Actualment, tant en els negocis com en la nostra vida particular, depenem de les noves tecnologies gairebé en la seva totalitat; ordinadors, tabletes, mòbils, etc. Tots aquests dispositius estan interconnectats en la Internet of Things (Internet de les coses). Ciber risc és qualsevol amenaça sobre el nostre sistema informàtic que pot tenir conseqüències negatives per a la nostra empresa.

Cobertures

Si, com a conseqüència d’un atac cibernètic, un virus informàtic o un error humà, ocorre la pèrdua o robatori de dades, o la impossibilitat d’accedir als serveis dels sistemes informàtics assegurats, aquesta cobertura inclou:

 • Els costos de restauració de les dades perduts per recuperar el programari danyat, d’adquisició de llicències o d’adaptació de nous sistemes si cal.
 • Costos de descontaminació de malware de dades, còpies de seguretat, sistemes i mitjans electrònics.
 • Investigació per identificar l’origen i les circumstàncies de la situació i limitar-ne l’impacte.
 • Costos de restauració del sistema de control d’accessos.

La pèrdua de dades de caràcter personal i confidencial i el robatori o revelació a tercers pot comportar una sèrie de despeses importants per a la teva empresa. Si es donen, l’Assegurança de ciberrisc t’ofereix cobertura per a:

 • Costos per investigar què ha passat quan formi part d’un procediment relacionat amb la protecció de dades de caràcter personal.
 • Els costos derivats de la gestió amb les autoritats reguladores i per a accions que puguin exigir.
 • Defensa legal davant de procediments per violació de dades de caràcter personal.
 • Despeses de notificació i comunicació als afectats.
 • Multes administratives.

Consulta amb nosaltres i descobreix quines garanties complementàries pots afegir en contractar la teva Assegurança de ciberrisc per adaptar-la a l’activitat del teu negoci. Tens cobertures com:

 • Interrupció de negociació que comporti una reducció del volum de negoci o n’augmenti el cost d’explotació.
 • Riscos reputacionals que necessitin una gestió de la crisi en mitjans de comunicació.
 • Cibercrim, és a dir, diners furtats mitjançant transferències o moviments no autoritzats.
 • Extorsió cibernètica.
 • Seguretat de les dades per a la indústria de les targetes de pagament.
 • Responsabilitat civil per contingut multimèdia.
Alguna cosa més?

A totes les petites i mitjanes empreses que utilitzin sistemes d’informació en la seva gestió habitual que estiguin interessades a protegir la seva activitat i les seves dades davant dels atacs cibernètics, cada vegada més freqüents.

Qualsevol empresa que emmagatzemi, manipuli o transmeti dades està exposada a un ciberatac, i cal prendre les mesures necessàries per preservar-les i complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Perquè cada dia hi ha al nostre país atacs als sistemes de seguretat d’empreses de qualsevol sector, no només del tecnològic, i, en l’últim any, han augmentat especialment a les pimes, perquè estan menys protegides que les grans companyies.

A més, el cost mitjà de les pèrdues derivades d’aquestes situacions augmenta cada any, així com les diverses vies que els delinqüents utilitzen per accedir a la informació, des del hacking o malware (virus) fins al segrest dels sistemes i dades per demanar un rescat.

Segons la gravetat del ciberatac, et pots enfrontar a diverses situacions, des de dificultats operatives per no poder utilitzar els sistemes afectats, pèrdues econòmiques per no desenvolupar la teva activitat amb normalitat, sancions imposades pels organismes reguladors de protecció de dades o danys en la imatge i reputació de la teva marca.

L’Assegurança de ciberrisc no només t’ajudarà a gestionar un pla de prevenció d’aquests riscos, sinó que, a més, en cas que es doni, t’oferirà cobertura per resoldre’n les conseqüències.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?