Comunitats

Cada comunitat de propietaris té les seves particularitats.

Per això, amb la nostra Assegurança de comunitats, posem a la teva disposició una sèrie de cobertures i serveis que resoldran els imprevistos que puguin sorgir a la teva comunitat de veïns.

Informació Previa

Tranquil·litat per a la teva comunitat de veïns

T’oferim una solució completa i adaptada a cada edifici, i assegurem la tranquil·litat i el confort dels propietaris i famílies davant de situacions no desitjades.

Per a comunitats de tot tipus

Tant per a un conjunt d’habitatges o d’oficines de diversos propietaris o només d’un, una comunitat de garatges particulars o busquis una assegurança per a zones exteriors comunes.

Amb accés a serveis molt útils

Com la Reclamació a propietaris per impagaments, Assessorament tècnic d’edificis, Servei de plagues o Servei de desembussos preventiu.

Cobertures

Existeixen moltes situacions en què els elements estructurals de la teva comunitat, les instal·lacions comunitàries i fins i tot els arbres i les plantes del jardí es poden veure afectats pel foc, o bé per accidents quotidians o per altres circumstàncies. Amb l’Assegurança de comunitats et garantim els danys causats als béns assegurats per l’acció directa del foc, per explosions d’instal·lacions o aparells, així com els provocats per la caiguda de llamps. També s’inclouen en aquesta garantia les despeses derivades de l’extinció de l’incendi o els danys per efectes secundaris com el fum.

Alguna cosa més?

El continent inclou l’estructura física de l’edifici, les seves parets, sostres i sòls, així com garatges, places d’aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars, construccions exteriors o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives i els arbres i les plantes del jardí.

El contingut fa referència al conjunt de mobles i béns que, tot i pertànyer a la comunitat de propietaris i no tenir caràcter privatiu, estiguin col·locats a les parts comunes de l’edifici assegurat.

Contractant la garantia opcional de Reclamació i defensa jurídica, l’Assegurança de comunitats assumirà les despeses d’honoraris de professionals i els judicials en els procediments de defensa i/o de reclamació que s’hagin de seguir en causes penals o laborals.

Si un propietari no paga les despeses de la comunitat, es podran reclamar les quantitats que es deuen a través de dues vies. En primer lloc, la via amistosa permet que la comunitat sol·liciti el cobrament del deute al propietari o inquilí amb els interessos que s’haurien reportat. En segon lloc, la comunitat de propietaris podrà reclamar per via judicial al propietari deutor. En aquest cas, és necessari l’assessorament jurídic i la participació d’un advocat o procurador dels tribunals.

Si vols, opcionalment pots contractar la garantia d’Avaria de maquinària perquè l’assegurança es faci càrrec també d’aquestes reparacions.

Si vols saber més sobres les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?