Flotes de Transport

La teva flota sota control

L’Assegurança de flotes t’ofereix protecció flexible i adaptable a les necessitats de la teva empresa. L’ampli ventall de les seves garanties cobreix tant vehicles com persones i, a més, t’ofereix la possibilitat d’incloure cobertures a la teva mida.

Informació Previa

L’assegurança de flota de vehicles està dirigida a empreses que tinguin una flota de 10 o més vehicles (cotxes, motos o furgonetes, vehicles mixtes i vehicles industrials) que desitgin estar sota una única pòlissa. Una assegurança de flota millora el cost de les assegurances en comparació amb la contractació individual, a més de simplificar la gestió i el control al estar tot centralitzat en una única pòlissa.

Cobertures

L’Assegurança de flotes et garanteix la cobertura de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria exigides per Llei, pels danys materials i personals causats a tercers com a conseqüència directa de fets de la circulació en què intervingui el vehicle assegurat.

Aquesta assegurança, a més, t’ofereix la cobertura de responsabilitat civil voluntària, per la qual si la indemnització excedeix el límit màxim establert legalment en la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari que pot arribar a ascendir fins als 50 milions d’euros.

D’altra banda, t’oferim la cobertura de defensa jurídica requerida en els processos legals i de reclamació de danys als conductors assegurats del teu negoci, que es vegin involucrats en un sinistre com a conseqüència d’un accident de circulació, ocorregut amb algun dels vehicles assegurats de la teva flota.

L’Assegurança de flotes t’ofereix la cobertura de la reclamació de danys patits pels conductors i ocupants durant l’ús d’algun dels vehicles assegurats, a causa d’un accident de trànsit establert en el contracte de l’assegurança.

Aquesta garantia t’ofereix la possibilitat de rebre un avenç de la indemnització corresponent pels danys ocasionats als conductors dels vehicles assegurats.

Aquesta cobertura implica que ens fem càrrec de la gestió i tramitació de multes i descàrrecs com a conseqüència d’infraccions de la Llei de trànsit per part dels conductors dels teus vehicles assegurats.

Alguna cosa més?

Aquesta assegurança va dirigit a empreses amb flotes d’un mínim de 10 vehicles, siguin turismes, camionetes o camions.

L’Assegurança de flotes et garanteix protecció davant d’accidents ocasionats pels teus conductors assegurats, i permet minimitzar l’impacte que puguin causar en el desenvolupament de l’activitat professional de la teva empresa. Si ho consideres oportú, pots adaptar les cobertures de l’assegurança per disposar també de protecció davant dels danys ocasionats per tercers a la teva flota i conductors assegurats.

 

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?