Salut

Tranquil·litat per tu i els teus treballadors.

Ajuda als treballadors de la teva empresa a resoldre tot el que està relacionat amb la seva salut de manera eficaç i sense copagaments per actes mèdics.

Informació Previa

A través de l’assegurança de salut col·lectiva, les empreses ofereixen als empleats i als seus familiars accés a la sanitat privada, a especialistes i a la resta de prestacions sense temps d’espera i amb un tracte excel·lent, la qual cosa actua de motor de motivació i fidelització dels empleats a l’empresa.

 

Els empleats són els actius més importants de les empreses. Oferir-los solucions de prevenció i protecció hauria de ser sempre la prioritat de qualsevol empresa.

Els estudis confirmen que l’assegurança de salut és el benefici social proposat per l’empresa que més valoren tant els homes com les dones.

Cobertures

Els integrants del col·lectiu disposaran d’atenció personalitzada i accés a consultes de medicina general, pediatria i puericultura i a serveis d’ambulància, infermeria i urgències, tant a domicili com ambulatòries.

La nostra assegurança de salut per a col·lectius i empreses ofereix accés a especialitats mèdiques i quirúrgiques en règim de consulta i hospitalari, com ara procediments diagnòstics d’alta tecnologia (TEP, ressonància magnètica), mitjans terapèutics, especialitats quirúrgiques i hospitalització en habitació individual amb llit per a l’acompanyant.

A més de l’accés a una gran varietat de pròtesis cobertes sense límit, aquesta garantia inclou especialitats innovadores, com ara la neonatologia i la planificació familiar, i serveis especials, com ara la inserció de DIU, el lligament de trompes o la vasectomia.

Proporciona cobertura sanitària de qualitat a les persones assegurades registrades al col·lectiu en cas d’alteració de l’estat de salut com a conseqüència de l’exercici de l’activitat professional o d’un accident de trànsit.

Si vols més informació sobre com pots contractar una assegurança d’empresa et pots posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Alguna cosa més?

Les companyies asseguradores a l’hora de cotitzar un col·lectiu tenen en compte el nombre d’assegurats, l’edat mitjana d’aquests i l’activitat professional.

En funció d’aquests paràmetres es determinarà el preu que hauran d’abonar per cadascun dels assegurats.

Quan una empresa o col·lectiu decideix oferir als seus empleats o associats la possibilitat d’adherir-se a un col·lectiu de salut, li està oferint l’opció de fer-ho a un preu més econòmic que si ho fes de manera individual.

A més, en molts casos els col·lectius de salut no tenen períodes de carència o, d’existir, solen ser inferiors als de la contractació individual.

 

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?