Transport per Empreses

Solució feta a mida

La nostra assegurança de transport estar dirigida a totes les empreses per garantir el transport de les seves vendes i també a les empreses de transport i logística, ja que oferim,  una protecció integral amb cobertures de responsabilitat civil i danys a les mercaderies transportades al mateix contracte. Permet triar garanties que s’adaptin a la teva activitat, convertint-la en una assegurança de transports innovadora.

Informació Previa

Solució única

És la solució adequada i completa per a tots els empresaris i professionals implicats en la logística i el transport de mercaderies.

A mida

T’oferim incloure la responsabilitat civil de la teva activitat i la cobertura de danys a les mercaderies conjuntament o de forma independent.

Cobertures

Garantim la responsabilitat contractual en cas de produir-se un perjudici a un client com a conseqüència o no d’un dany material, tant en territori nacional com internacional, d’acord amb el compliment de la Llei del contracte de transport terrestre de mercaderies (LCTTM) o el Conveni de mercaderies per carretera (CMR), segons el que correspongui.

  • Garantia de danys a les mercaderies, segons les Institute Cargo Clauses (A), (B) o (C).
  • Ampliació mitjançant cobertures nominades de: trencaments, mullades, danys durant la càrrega i descàrrega, robatori, vessaments, avaria, paralització i inversió de l’equip de fred, contaminació, remoció de restes, etc.

Aquesta cobertura ofereix, a més, diverses opcions de contractació en funció del volum de facturació, sobre el valor de les mercaderies transportades, o bé sobre el nombre de vehicles inclosos.

Si vols més informació sobre com pots contractar una assegurança d’empresa et pots posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Alguna cosa més?

La nostra assegurança per a transportistes està pensada per a aquells empresaris i professionals del transport de mercaderies i la logística que busquen una eina senzilla, completa i eficaç per assegurar la seva activitat.

Alguns dels col·lectius als quals s’adreça especialment aquesta assegurança són:

  • Transportistes
  • Comissionistes del transport
  • Professionals de la logística
  • Agents de transport multimodal: per carretera, fluvial, tren, aeri o marítim
  • Transitaris

Oferim protecció en tot el món, llevat de països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Si vols saber més sobres les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?