Assegurança per Dies

Per quan tu ho necessitis.

Fa temps que no utilitzes el vehicle i has decidit vendre’l? Has de portar el cotxe a la revisió, però no tens assegurança perquè no l’utilitzes? Nosaltres tenim la solució: les assegurances de vehicles per dies.

Informació Previa

D’aquesta manera, si vols vendre el vehicle, podràs ensenyar-lo i, fins i tot, que el comprador el provi amb la seguretat que el tens assegurat, o bé si l’has de portar al taller o a passar l’ITV, podràs circular sense cap mena de problema.

Cobertures
  • Cobertures per a qualsevol vehicle amb matrícula autoritzada a Espanya.
  • Amb l’Assegurança per dies t’oferim la possibilitat de contractar assegurances temporals per a persones amb més de 21 anys i més de 12 mesos d’antiguitat de carnet de conduir, online, fàcil i cómode, en menys de 5 minuts, amb cobertura per a vehicles amb matrícules espanyoles.
  • Tries el període, vehicle a assegurar, contractes, reps la teva pòlissa al instant per correu electrònic i gaudeixes totalment assegurat. T’oferim aquesta nova modalitat de contractació única a Espanya, se t’acudiran mil i una maneres d’utilitzar-lo.
Alguna cosa més?

Si vols saber més sobre les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contracta ja la teva assegurança per dies totalment en línia:

Descobreix la forma més fàcil i ràpida de contractar assegurances per dies en línia!

El nostre tarificador en línia és intuïtiu i fàcil d’usar. Simplement, ingressa les dades rellevants dels teus vehicles, i en segons obtindràs una cotització personalitzada.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?