Cotxe

Estrenes cotxe? Estrena assegurança.

L’assegurança del teu cotxe és obligatoria però no per aixó totes son iguals. A Amfer comptem amb les millors condicions pel teu cotxe.

Informació Previa

El cotxe és un dels béns més preuats que té una persona i, també, una família. Ens aporta una completa llibertat, ens permet fer el que vulguem i anar a on ens vingui de gust cada cap de setmana. El cotxe és imprescindible en la nostra societat actual.
Però, de vegades, el cotxe també pot ser una gran despesa per a les famílies, sobretot, quan no es compta amb una bona assegurança de cotxes que et pugui cobrir en cas d’accident o d’avaria mecànica.

Cobertures

Incloent aquesta garantia a la teva assegurança, amb un mínim cost, evitaràs desemborsaments inesperats davant un dany a la lluna del teu cotxe. 

Aquesta garantia, pròpia de les assegurances a tot risc, cobreix els danys materials del nostre cotxe, que hem causat nosaltres mateixos o un tercer al qual no podem identificar. 

Per ampliar la cobertura i cobrir totes aquestes situacions de riscos no establerts per la responsabilitat civil obligatòria. 

T’ajudem quan el cotxe s’avaria en un viatge, però també, per exemple, si no t’arrenca o si en posar gasolina perds les claus.

Si depens cada dia del teu vehicle i aquest ha d’estar immobilitzat per a la seva reparació per un sinistre, en determinades situacions et facilitarem un vehicle de cortesia.

Alguna cosa més?

Encara que en principi pugui semblar que si no haig de circular no cal assegurar el meu cotxe, d’acord amb la legalitat vigent, sí que és obligatori tenir almenys una assegurança de responsabilitat civil. Amb aquesta garantia es pretén protegir a tercers davant els possibles danys que el nostre vehicle pugui ocasionar, fins i tot sense circular.

El teu historial com a conductor és un dels factors que tindrem en compte a l’hora de determinar el preu de la teva assegurança, i t’oferirem una bonificació d’acord amb el teu perfil.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?