Decessos

Viu tranquil i sense presa.

Una assegurança de decessos ofereix tranquil·litat en el moment en què mor un familiar, ja que, a més de cobrir les despeses funeràries, coordina la prestació dels serveis i les gestions necessàries després de la defunció.

Informació Previa

Una mateixa pòlissa per a tots

Si vols una protecció total per als teus, també pots incloure-hi els membres de la teva família que visquin amb tu.

Atenció amb una sola trucada

La teva família i teu gaudireu del millor servei i atenció des de l’instant en què es faci el comunicat.

 

Pagament flexible

Per continuar oferint-te totes les facilitats possibles, et donem l’opció de decidir amb quina periodicitat vols pagar les quotes.

Absoluta tranquil·litat

Quan arribi el moment, la teva família no s’haurà de preocupar de cap tràmit. Us brindem tota l’ajuda possible.

Cobertures

La nostra assegurança de decessos inclou tots els serveis i tràmits per al sepeli, i es duen a terme a qualsevol localitat que triïs en territori nacional. A més, inclou l’atenció personalitzada a través d’un gestor que s’encarregarà de l’obtenció i la tramitació dels documents oficials necessaris.

Té en compte les despeses necessàries per al trasllat del difunt des de la localitat nacional o internacional on es trobi fins al lloc designat pels familiars per a la prestació dels serveis funeraris. A més inclou, en cas que sigui necessari, el cost de desplaçament d’una persona per acompanyar el mort.

S’inclou un capital addicional amb el qual es farà front a possibles imprevistos no establerts en el moment de la contractació.

Si vols, podràs afegir les despeses de destinació final, ja sigui sepultura, fossa o columbari.

Les nostres assegurances de decessos, ja sigui amb l’opció de repatriació o sense, ofereixen una sèrie de serveis complementaris d’utilitat com:

  • Orientació mèdica telefònica: a través d’un equip mèdic que proporcionarà el millor i més complet assessorament mèdic, al teu servei les 24 hores del dia.
  • Assessoria jurídica telefònica i gestoria de defunció: per atendre qualsevol dubte en qüestions com tràmits d’herències, successions, assessorament fiscal, documentació o cobrament de pensions entre d’altres.
  • El meu testament: amb les nostres assegurances podràs fer testament i incloure l’esborrament digital i el testament vital.
  • Cobertura d’animals de companyia: amb accés a un quadre veterinari i diferents serveis.
Alguna cosa més?

Aquesta assegurança de decessos va dirigida a persones que vulguin oferir a la seva família la tranquil·litat de disposar de tots els serveis necessaris en el moment de la defunció de l’assegurat i de no haver de fer front a cap despesa.

Sí, l’assegurança de decessos garanteix el trasllat del difunt assegurat des de qualsevol punt del territori nacional i internacional, fins al cementiri nacional escollit per a la celebració del sepeli.

Per evitar aquesta situació inclourem un capital complementari a la teva assegurança, que s’aplicarà per cobrir possibles desviacions entre el valor real del servei prestat i el valor contractat quan arribi el moment.

Aquesta assegurança inclou el trasllat fins a la localitat on els familiars vulguin dur a terme el sepeli. Si el sepeli tingués lloc en una localitat diferent de la del domicili habitual de l’assegurat, es garanteix la cobertura de la despesa del servei funerari, que no podrà excedir la quantitat de la suma assegurada.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?