Estalvi

Poc a poc, omplint la guardiola.

Les assegurances d’estalvi t’ofereixen diferents modalitats per estalviar de manera periòdica amb una rendibilitat garantida i també per invertir els teus estalvis amb la garantia d’un capital per defunció.

Informació Previa

Rendibilitat dels teus estalvis

A través de les nostres assegurances d’estalvi et garanteixes una rendibilitat futura, tant si aportes periòdicament com si ho fas mitjançant aportacions puntuals. En el cas d’aportacions periòdiques, en funció del producte podràs gaudir d’una rendibilitat addicional.

Àmplia gamma

Les diferents modalitats de les nostres assegurances d’estalvi et permeten seleccionar la que s’ajusti millor a les teves necessitats i objectius. Si estàs pensant a estalviar a mitjà o llarg termini, per al moment de la jubilació o per gaudir-ne. T’oferim una solució per a cada situació.

Avantatges fiscals

Quan contractis les nostres assegurances d’estalvi, gaudiràs de tots els avantatges fiscals que ofereix la normativa vigent.

Cobertures

Estalvi fàcil

Ja sigui que tinguis un capital estalviat i el vulguis rendibilitzar o que prefereixis realitzar petites aportacions amb la periodicitat que tu triïs, podràs fer-ho amb les nostres assegurances d’estalvi.

Els teus diners quan el necessites

La liquiditat de les assegurances d’estalvi és molt alta de manera que, si cal, podràs rescatar els teus diners en determinades situacions.

Bona fiscalitat

Les assegurances d’estalvi et permeten no pagar impostos per les aportacions que facis sinó que únicament es tributa quan recuperes els teus estalvis.

Rendibilitat i garantia

Perquè les nostres assegurances d’estalvi  et garanteixen el 100 % dels teus estalvis i t’ofereixen a més una rendibilitat addicional a aquests.

Alguna cosa més?

L’assegurança d’estalvi que més et convé dependrà del nivell de risc que vulguis assumir, si busques una rendibilitat garantida o no, de la durada del teu pla d’estalvi, la quantia i periodicitat de les teves aportacions, i la manera com recuperaràs el teu capital. 

Volem oferir-te la màxima disponibilitat per al teu estalvi i per això totes les nostres assegurances d’estalvi presenten una gran liquiditat. No obstant això, et recomanem que t’adrecis a nosaltres per consultar en quin moment és més beneficiós per a tu disposar dels teus diners. 

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?