Llar

A casa teva, 0 preocupacions.

Disposar d’una assegurança de llar és essencial per protegir la teva casa. En l’actualitat hi ha pòlisses d’aquest tipus tan completes que s’estenen a les persones que viuen a la casa i et protegeixen fins i tot en situacions fora d’ella. Si busques una tranquil·litat total, aquests són els beneficis que només la millor assegurança de llar pot oferir-te.

Informació Previa

Serveis exclusius

A més de les cobertures, comptaràs amb serveis exclusius com l’Assistència informàtica en línia, el Servei tècnic 24 h o l’Orientació mèdica telefònica, entre d’altres.

Personalització de l’assegurança

Segons les necessitats de la teva família, tu i el teu habitatge podreu ampliar la vostra Assegurança de la llar amb diferents cobertures addicionals.

Evitar imprevistos

Comptar amb una assegurança de la llar et permet avançar-te als possibles problemes, per evitar-los o bé solucionar-los de la millor manera. 

Cobertures

Completament personalitzable

Perquè cada llar és diferent, pots escollir les cobertures que millor s’adapten a les necessitats del teu habitatge i de la teva família.

Amb totes les cobertures essencials

Amb nostra assegurança de Llar tindràs coberts els danys causats per aigua, incendi, robatori, atmosfèrics o elèctrics, entre molts altres que hi pugui haver a casa teva.

Avantatges i serveis exclusius

Serveis pensats per fer-te el dia a dia més fàcil, com bricolatge a la llar, reparació d’electrodomèstics de gamma blanca o atenció telefònica per a consultes mèdiques, jurídiques i informàtiques.

Per a tota mena d’habitatges

La nostra assegurança de Llar està dissenyada per adaptar-se al teu habitatge. Si busques una assegurança per a la teva casa, àtic, pis o xalet, a Amfer trobaràs la millor oferta.

Atenció immediata

Els nostres professionals t’ofereixen una resposta ràpida i eficaç en cas de sinistre, especialment en els relacionats amb serralleria i electricitat.

Protegim els teus interessos

Els teus interessos i els de la teva família estaran sempre en bones mans amb les cobertures de responsabilitat civil i protecció jurídica de la nostra assegurança de la llar.

Alguna cosa més?

Perquè hi ha coses que no pots preveure, però sí protegir, la teva assegurança de la llar t’ofereix solucions a molts imprevistos. Trencament de vidres o canonades, robatoris o incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que estan integrats dins l’habitatge i que és impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc sense danyar-lo. 

Inclou l’estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d’aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives. 

El contingut fa referència al conjunt d’objectes que són dins l’habitatge per fer-lo habitable, com ara mobiliari, parament o efectes personals, i que no formen part dels elements constructius.

D’una banda has d’assegurar el continent pel cost que tindria reconstruir l’habitatge, incloent-hi garatges o trasters, i excloent-ne el valor del sòl, ja que no es perd. Per fer aquest càlcul has d’agafar com a referència la totalitat dels metres quadrats construïts.

Respecte al valor del contingut, et recomanem fer un inventari de tots els teus béns i pertinences, tenint en compte que les joies i els objectes de valor especial es poden haver d’assegurar explícitament.

Si vols saber més sobre les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?