Motos

Circula tranquil, sigui a 4 o 2 rodes.

Tant si la moto és el teu mitja de transport habitual com un hobby, circula protegit

Informació Previa

L’assegurança de moto és molt més que una obligació legal. S’han de contemplar les teves necessitats i cobrir totes les eventualitats que es puguin produir.
És important deixar-se assessorar correctament per tal d’estar ben assegurat i contractar aquelles garanties que necessites en cada moment.
Sabem que a l’hora de contractar l’assegurança el preu és important, però cal tenir en compte que després d’un accident, el més important seran les garanties.

Cobertures

La nostra assegurança de moto i ciclomotors et garanteix el pagament de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria que marca la llei, com a conseqüència dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb la moto assegurada. 

A més, s’hi inclou la cobertura de responsabilitat civil voluntària, per la qual, si la indemnització excedeix el límit màxim establert legalment per a la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari que pot arribar a pujar fins a 50 milions d’euros. 

També et garanteix la cobertura de la defensa jurídica requerida en els processos legals i de reclamació de danys, en què el conductor assegurat es pugui veure involucrat a conseqüència d’un accident de circulació ocorregut amb el vehicle assegurat. 

Aquesta garantia t’ofereix la cobertura de les despeses legals com a conseqüència d’un accident, amb un límit de 1.500 euros en advocats externs.

La nostra assegurança de moto inclou la cobertura de la reclamació de danys que tingui l’assegurat, conductor, propietari i ocupants, sempre que estigui justificat. 

Aquesta assegurança de moto t’ofereix la possibilitat de rebre un avançament de la indemnització pels danys conseqüència d’un accident.

T’oferim la garantia de cobertura de la gestió i tramitació de multes i descàrrecs com a conseqüència d’infraccions de la Llei de trànsit per part del conductor del vehicle assegurat. 

A més a més cobrim:

  • Robatori/Incendi/Danys propis (Tot risc)
  • Danys per col·lisió amb animals cinegètics
  • Danys el casc i l’equipació (Limit 500€)
Alguna cosa més?

La nostra assegurança de motos està pensada per als propietaris o conductors d’una moto, escúter o ciclomotor que busquen un equilibri entre una assegurança completa i un preu competitiu. A més, s’adapta a cada persona en funció de les seves necessitats amb les seves extensions a mida. Tant si cerques la màxima protecció per al conductor com àmplies cobertures per danys a la teva moto o escúter, tenim l’opció adequada. 

La defensa en infraccions administratives de trànsit és un servei exclusiu mitjançant el qual ens ocuparem de la gestió i tramitació dels recursos administratius per multes i sancions en què hagis pogut incórrer. 

Si vols saber més sobre les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?