Subsidi

La tranquilitat d’estar protegit en tot moment.

Moltes persones se senten angoixades quan pateixen una baixa prolongada, a causa de la reducció sobtada dels ingressos que venien percebent pel seu treball.

Información Previa

Les assegurances de baixa laboral, o assegurances de subsidi són els que complementen la prestació de què reben els treballadors per compte propia.Actualmente més d’un 70% dels treballadors per compte propi està a la base mínima de cotització.

 

Les cobertures que ofereixen aquestes solucions és el subsidi per malaltia o accident, es pot contractar addicionalment capitals dobles per hospitalització, o fins i tot alguna garantia per invalidesa absoluta o mort.

 

El gran avantatge d’aquestes assegurances és que donen estabilitat a l’empresari, autònom, en cas de baixa, i li permet continuar amb l’activitat a través de la contractació de tercers.

Cobertures

Si per una malaltia et dictaminen una incapacitat temporal, rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa en funció del capital seleccionat.

Per a les nostres assegurades, i a partir d’un any en vigor de la pòlissa rebrà la indemnització pactada per cada naixement que es produeixi.

I com a complement a la teva assegurança, la millor cobertura d’assistència en viatge a l’estranger, que podràs utilitzar a tot el món, i que inclou prestacions com:

  • Un capital per a despeses mèdiques, quirúrgiques i farmacèutiques.
  • Repatriació o trasllat sanitari de ferits o malalts.
  • Despeses de desplaçament i estada per si necessites un acompanyant durant una possible hospitalització.
  • Serveis d’informació, missatgeria urgent, localització d’equipatges perduts i enviament d’objectes oblidats.
Alguna cosa més?

L’Assegurança de Subsidi va dirigida a qualsevol professional, autònom o treballador per compte propi que desenvolupi una activitat professional no subjecta al règim general de treballadors i, per això, exempta dels beneficis que tenen els treballadors per compte d’altri. Contractable des dels 18 fins als 55 anys, i renovable fins als 68 anys.

L’Assegurança de Subsidi és una garantia per als treballadors per compte propi davant de les eventualitats que ocasionin una interrupció de l’exercici de la seva activitat professional.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?