Viatges

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures
més completes. Dels imprevistos ens n’ocupem nosaltres.

L’assegurança de viatge que t’oferim és una opció excel·lent que et garanteix la tranquil·litat quan hagis de desplaçar-te a un altre lloc temporalment, sigui per oci, per motius de treball o altres circumstàncies. Segueix llegint per descobrir en què consisteix i com et pot beneficiar.

Informació Previa

Cobertura internacional

Podràs comptar amb l’assegurança de viatges. Estaràs sempre protegit i atès a qualsevol lloc del planeta.

Flexibilitat total

En funció del viatge, pots afegir noves cobertures com l’assistència en viatge i el reemborsament de despeses d’anul·lació.

Repatriació i assistència a l’estranger

A través del proveïdor de l’assistència en viatge, et posarem totes les facilitats per gestionar sense problemes els possibles contratemps.

Cobertures

Despeses mèdiques adaptades a la teva destinació: inclou despeses mèdiques, quirúrgiques i farmacèutiques. En el moment de contractar, pots adaptar el nivell de cobertura als costos sanitaris propis del país on viatjaràs.

Viatges esportius: estàs protegit en cas d’accident durant la pràctica esportiva com a aficionat. A més, si perds material esportiu prèviament facturat, et cobrim.

Adaptat a tu: la nostra assegurança de viatge de  t’ofereix múltiples opcions segons el tipus de viatge que realitzaràs, sigui professional, esportiu, turístic o d’estudis.

Assistència per a la teva mascota: si viatges amb animals de companyia (gat o gos) i necessiten assistència sanitària, aquesta assegurança de viatge te la proporciona.

Flexibilitat en la contractació temporal: amb les nostres assegurances pots assegurar viatges de fins a un any de durada o, si ho prefereixes, tots els viatges que realitzaràs durant un any.

Cobertura abans de viatjar: amb l’assegurança d’anul·lació disposes de cobertura de cancel·lació o interrupció per 26 motius des del moment en què contractis.

Alguna cosa més?

Si vols saber més sobre les cobertures d’aquesta assegurança utilitza el formulari de contacte per que t’informem per correu o telèfon.

Contacta amb nosaltres:

=
Especifiqueu quin tipus d'assegurança busqueu, per quants membres etc....
Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Obrir xat
¿En qué podem ajudar-te?
Hola,
¿Necessites un cop de má?